Tarım ve hayvancılığın Tüyap buluşması

Tarım ve hayvancılığın Tüyap buluşması

Tüyap'ın hayvancılık ihtisas fuarı olarak bu yıl ikincisini düzenlediği Avrasya Hayvancılık 15-18 Aralık tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde sektörü bir araya getirdi.

20.Aralık.2011 Kaynak:


Avrasya Hayvancılık Ekipmanları, Tavukçuluk  ve Süt Endüstrisi Fuarı Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde 6. Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon  Fuarı, Avrasya Tarım, Avrasya Tohum Fuarı ve Traktör Yan Sanayi Fuarları ile eşzamanlı olarak düzenlendi. Fuarın bu yılki ziyaretçi sayısı 35 binin üzerinde gerçekleştiği tahmin ediliyor.

Hayvancılık profesyonellerini sektörle buluşturan fuara, bu yıl da yurtiçi ve yurtdışından büyük  ilgi gördü. Ayrıca fuarı yurtdışından Azerbaycan, Bulgaristan, Cezayir, Gürcistan, Irak, İran, Kazakistan, Makedonya, Mısır, Nijerya, Özbekistan, Romanya, Rusya Federasyonu, Sırbistan, Sudan, Suriye, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan'dan birçok kurum ve profesyonel ziyaret etti.

Fuar, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, sığır, koyun ve keçi ırkları ıslah programları, hayvancılık ekipmanları, çiftlik ve hayvan barınakları  projeleri, koruyucu hekimlik, hayvan sağlığı ve veterinerlik hizmetleri, yem, yem katkı maddeleri üretim ve depolama hizmetleri, süt sağım ve soğutma  teknolojileri, tavukçuluk, arıcılık, yönetim, pazarlama, sektörel yayın, danışmanlık ve bilişim hizmetleriyle ilgili son yenilik ve teknolojileri tek bir  çatı altında ilgilisiyle buluşturdu.


Bu haber 372 defa okunmuştur

Facebook  Twitter  Google  Yahoo 
 
30.Sayımız Çıktı
 

BAŞYAZI                                İbrahim Gümüş

Süt sektörü örgütlenmede ne durumda?

Süt sektöründe istikrar ve sağlıklı büyüme için örgütlenmeden kaynaklanan sorunlar çözüme kavuşturulmalı. Süt sektörünün sanayici kesiminin iki örgütü var.
Yazının Devamı...

YAZARLARIMIZ

E-BÜLTEN


Ad Soyad:
E-Posta: